MENU
0001 slideshow2
Locatie
1961 JE Heemskerk
Mail
info@bobhes.nl
Telefonisch contact opnemen?
0251 - 241999

 WELKOM BIJ BOB HES.

Wij verkopen een brede scala aan artikelen. We zijn zogezegd een soort Winkel van Sinkel. Alles op het gebied van kaartenmaken, scrapbook, modelbouw, kunstenaarsartikelen en diverse soorten andere hobbymaterialen. U moet zelf eens langskomen om het te bekijken, maar trek er wel een dagje voor uit. Volgens sommige klanten heeft U dit ook wel nodig. We geven ook zoveel mogelijk advies over artikelen. We zien Uw bezoek met plezier tegemoet.

 

                                                                 

Helaas is het zover gekomen en hebben we de winkel moeten sluiten. Ondanks de nieuwe maatregelen zullen we nog steeds voor u klaar staan en kunt u nog genieten van onze producten! U kunt bij ons een bestelling plaatsen of vragen stellen via de mail of een berichtje.

Wilt u een bestelling doorgeven of een vraag stellen kunt u dit elke dag doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een prijsopgave krijgt en de bestelling klaar ligt. U krijgt een berichtje over het moment van bezorgen. Wij bezorgen op maandag, woensdag en zaterdag. De tijd van bezorgen doen we in overleg. Wij bezorgen in Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Castricum. Daarnaast kunnen wij ook uw bestelling altijd versturen per post met de verzendkosten voor de koper.

 

Stap 1) Geef uw bestelling of vraag door via een mail.

Stap 2) U krijgt een prijsopgave, kiest een betaalmethode uit en geeft het bezorgadres door

Stap 3) U krijgt een bevestiging van de bestelling met daarbij een bezorgmoment

Stap 4) Uw bestelling wordt bij u bezorgd

Email: info@bobhes.nl

 

Iedereen toch nog na al deze toestanden Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!