MENU
0001 slideshow2
Locatie
1961 JE Heemskerk
Mail
info@bobhes.nl
Telefonisch contact opnemen?
0251 - 241999

 WELKOM BIJ BOB HES.

Wij verkopen een brede scala aan artikelen. We zijn zogezegd een soort Winkel van Sinkel. Alles op het gebied van kaartenmaken, scrapbook, modelbouw, kunstenaarsartikelen en diverse soorten andere hobbymaterialen. U moet zelf eens langskomen om het te bekijken, maar trek er wel een dagje voor uit. Volgens sommige klanten heeft U dit ook wel nodig. We geven ook zoveel mogelijk advies over artikelen. We zien Uw bezoek met plezier tegemoet.

 

Gelukkig zijn de winkels weer wat meer open mogen gaan, voor hoelang....? PROFITEER HIERVAN om je hobbyspullen weer op peil te brengen want voor je het weet zijn we weer dicht of alleen met click & collect. Hierbij de nieuwe flyer met openingstijden en dagen dat we open zijn voor click & collect en om op afspraak te mogen langs komen. Wij hopen dat velen hier gebruik van gaan maken want net als vele anderen hebben ook wij echt slechte tijden.

HELAAS IS DIT ALLEEN EEN AFFICHE MET ERNAAST DE MOGELIJKHEDEN OM TE BESTELLEN. DUS OP HET AFFICHE KLIKKEN WERKT ECHT NIET. smiley