slideshow2
slideshow

Bob Hes Hobbyartikelen in omgeving van Zaandam, de gezelligste winkel met een ruim assortiment

Woont u in de buurt van Zaandam? Zoekt u een winkel waar u al uw tekenartikelen en stoffen kunt kopen? Kom dan langs bij Bob Hes, dé winkel met hobbyartikelen in de omgeving van Zaandam. Wij zijn een fijne en overzichtelijke winkel die veel op het gebied van hobbyartikelen verkoopt aan klanten in de regio van Zaandam. We worden ook wel een Winkel van Sinkel genoemd door onze variatie in producten waaronder:

  • Modelbouw
  • Kunstenaarsartikelen
  • Kaarten maken
  • Scrapbook
  • Hobbymaterialen

Een groter aanbod hobbyartikelen in de omgeving Zaandam kunt u niet vinden. Door de jaren heen hebben wij een groot aantal vaste klanten gekregen die een bezoekje aan onze winkel zien als een dagje uit. Het team van Bob Hes, hobbyartikelen in de regio Zaandam staat klaar voor advies over alle artikelen. Wij laten u met de juiste artikelen en een goed gevoel de winkel verlaten.

Assortiment

Als dé winkel met hobbyartikelen in de regio Zaandam hebben wij een groot assortiment met artikelen op voorraad. Houdt u van schilderen? En zoekt u een winkel voor schilder artikelen? Bob Hes, hobbyartikelen winkel in de omgeving Zaandam verkoopt alles op het gebied van schilderen. Zo hebben we verf van Talens, Cobra olieverf op waterbasis en de bijbehorende mediums. Zonder doeken kunt u natuurlijk niet schilderen. Daarom biedt Bob Hes, de hobbyartikelen winkel in de regio van Zaandam grote schildersdoeken en losse schildersvellen.

Creatief knutselen

Bent u een creatief persoon en houdt u van knutselen? Kom dan een kijkje nemen bij Bob Hes, hobbyartikelen in de regio Zaandam. Bob Hes, hobbyartikelen is de leukste hobbywinkel van de omgeving van Zaandam. U kunt bij ons op uw gemak rondlopen en de artikelen bekijken. Alle bekende hobbymerken zijn bij ons te vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Vraag het dan aan onze verkopers. Als familiebedrijf zetten wij dagelijks onze passie en liefde voor de artikelen  in om uw te voorzien van de gewenste producten.

Hobbyartikelen voor iedereen

Bij Bob Hes hobbyartikelen vindt u artikelen voor iedereen in de regio Zaandam. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor de leukste en beste artikelen. Bent u een ervaren hobbyist? Of een startende knutselaar? Bob Hes, hobbyartikelen winkel in de regio Zaandam helpt u op weg met de juiste artikelen. Elke week komen er producten bij zodat u regelmatig kunt neuzen in ons aanbod. Wilt u meer weten over onze producten? Neem contact op of kom langs bij Bob Hes.

Hobbyartikelen-Zaandam

Stel uw vraag

Hobbyartikelen Zaandam

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Maandag:    Gesloten


Dinsdag:      10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Woesdag:    10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Donderdag: 10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Vrijdag:        10:00 - 12:00  13:30 -16:30


Zaterdag:     10:00 - 16:30


Zondag:      Gesloten