slideshow2
slideshow

Bouwdozen met modelbouw in de omgeving van Alkmaar

Is hout en plastic modelbouw uw hobby? Kom dan langs bij Bob Hes, de hobbywinkel met bouwdozen van modelbouw in de regio Alkmaar. Op onze website willen wij u een indruk geven van de soorten bouwdozen met modelbouw en andere hobbyartikelen welke er in onze winkel in de buurt van Alkmaar te vinden is. We beschikken over een uitgebreid assortiment bouwdozen met modelbouw artikelen in de regio Alkmaar waaronder:

  • Bouwpakketten
  • Modeltreinen
  • Auto’s

Bekijk de foto’s en krijg een impressie van de bouwdozen met modelbouw te Alkmaar. Met vele bouwdozen met uiteenlopende modelbouwen mogen wij ons één van de grootste van omgeving Alkmaar noemen.

Historie

Wanneer u kiest voor bouwdozen met modelbouw in de regio Alkmaar bij Bob Hes bent u verzekerd van 53 jaar ervaring. Het begon allemaal op 14 mei 1959 toen Bob en Joke een houthandeltje begonnen in een garagebox bij de Strauszstraat. Hierna kwam de kiosk op het Bachplein met wat speelgoed en dat werd ingeruild voor de winkel op de Beethovenstraat en daarna kwam de naam De Hobbyhal. Inmiddels heeft de dochter het overgenomen en verkoopt zij alle soorten hobbyartikelen, waaronder bouwdozen met modelbouw in de regio Alkmaar.

Bouwpakketten

De afdeling bouwpakketten beschikt over bouwdozen met modelbouw in de regio Alkmaar. Hier vindt u vele soorten van uiteenlopende merken. Van de grote toonaangevende merken proberen we zoveel mogelijk de complete collecties te volgen. De vele kleine merken bouwdozen met modelbouw in de regio Alkmaar mogen uiteraard ook niet in onze collectie ontbreken. Zo vindt u Revell, Italeri, Billing Boats, Constructo, Artesania, etc.

Accessoires

Naast de bouwdozen met modelbouw in de regio Alkmaar verkopen wij diverse toebehoren te denken aan: verf, mesjes, tangetjes en compressoren.

Assortiment

Wilt u naast bouwdozen met modelbouw in de regio Alkmaar nog andere hobby artikelen kopen? We zijn zogezegd een soort Winkel van Sinkel. Alles op het gebied van kaartenmaken, scrapbook, modelbouw, kunstenaarsartikelen en diverse soorten andere hobbymaterialen.

Voor vragen over een bepaald bouwpakket kunt u ons altijd bellen of mailen.

Bouwdozen modelbouw Alkmaar

Stel uw vraag

Bouwdozen modelbouw Alkmaar

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Maandag:    Gesloten


Dinsdag:      10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Woesdag:    10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Donderdag: 10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Vrijdag:        10:00 - 12:00  13:30 -16:30


Zaterdag:     10:00 - 16:30


Zondag:      Gesloten