slideshow2
slideshow

Hobbyartikelen Alkmaar voor gunstige prijzen

Woont u in Alkmaar en heeft u hobbyartikelen nodig voor het realiseren van uw creatieve project? Dan is Bob Hes de locatie waar u terecht kunt. Bob Hes is een winkel met hobbyartikelen in de buurt van Alkmaar. Al sinds 1959 zijn de eigenaren Bob en Joke werkzaam binnen de hobbyartikelen in de omgeving Alkmaar. Wat begon als een houthandeltje in een garagebox is inmiddels uitgegroeid tot een mooie winkel met veel hobbyartikelen in de regio Alkmaar. Anno nu bestaat het nog steeds en wordt het voortgezet door hun dochter Myrjam en schoonzoon Cees.

Assortiment

Bob Hes, de winkel met hobbyartikelen in de regio Alkmaar, beschikt over een ruim assortiment. Hier vindt u de meest uiteenlopende producten wanneer u onderdelen nodig heeft. Zo beschikken wij over tekenartikelen, kaarten, stoffen en nog veel meer. Bekijk gerust onze site om een idee op te doen over de hobbyartikelen die wij in de regio Alkmaar aanbieden.

Modelbouw

Is modelbouw uw hobby? Dan is de winkel van Bob Hes met hobbyartikelen in de regio Alkmaar zeker iets voor u. Wij beschikken over een grote sortering van hout en plastic modelbouw waaronder:

  • Revell
  • Italeri
  • Billing Boats
  • Constructo
  • Artesania, etc.

Bob Hes is één van de meest gespecialiseerde hobbyartikelen winkel van Alkmaar, met het grootste assortiment op het gebied van modelbouw. Bent u modelbouwer? Wij stellen u niet teleur. Wij streven er immers naar om het complete programma in huis te hebben.

Kaarten

Is uw kindje net geboren? Wilt u kerstkaarten versturen? Of wilt u zelf prachtige uitnodigingen maken? Bob Hes, hobbyartikelen in de regio van Alkmaar, heeft de artikelen in huis om zelf mooie en creatieve kaarten te kunnen ontwerpen en maken. Met de 3d knipvellen van verschillende afbeeldingen is uw kaart pas echt af.

Hobbywinkel

Dankzij het grote aanbod hobbyartikelen in de omgeving Alkmaar wordt de hobbywinkel Bob Hes dagelijks veel bezocht. Wij hanteren zeer gunstige prijzen voor de hobbyartikelen in de regio Alkmaar en verzekeren u van goede voorwaarden. Ook hebben wij regelmatig artikelen in de aanbieden. Kom dus langs bij Bob Hes want hier geldt: op is op.

Hobbyarrtikelen Alkmaar

Stel uw vraag

Hobbyartikelen Alkmaar

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Maandag:    Gesloten


Dinsdag:      10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Woesdag:    10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Donderdag: 10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Vrijdag:        10:00 - 12:00  13:30 -16:30


Zaterdag:     10:00 - 16:30


Zondag:      Gesloten