slideshow2
slideshow

Hobbyartikelen in Haarlem, voor ieder wat wils

Heeft u hobbyartikelen in de regio Haarlem nodig om uw creativiteit te inspireren? Kom dan langs bij de hobbyartikelen winkel van Haarlem: Bob Hes. Bob Hes is al 53 jaar een begrip in de regio Haarlem en verkoopt een breed scala aan artikelen. Wij beschikken over een snel wisselende voorraad hobbyartikelen in de regio Haarlem waaronder:

  • Kaartenmaken
  • Scrapbook
  • Modelbouw
  • Kunstenaarsartikelen

Altijd al gedroomd van een zelf gemaakt schilderij in huis? Of bent u op zoek naar materiaal om foto lijsten te maken? Met de hobbyartikelen van Bob Hes in de regio Haarlem geeft u sfeer aan uw woning.

Stof producten

Heeft u stof producten nodig voor decoratieve doeleinden? Bob Hes beschikt in zijn assortiment hobbyartikelen in de omgeving van Haarlem over diverse stoffen. Of het nu gaat om kleine lapjes of grote meters, de collectie van katoenen stoffen blijft groeien. Wij beschikken altijd over de producten die u zoekt. Mocht het door u gewenste stofje er niet bij liggen dan knippen wij dit graag voor u op maat. Tevens hebben wij diverse accessoires en benodigdheden. Met een lint, knoop of volumevlies wordt uw decoratie pas echt een succes.

Knutselen

Is uw hobby knutselen? Bent u gek op bijzondere stoffen, teken en kunstartikelen? Dan bent u bij de hobbyartikelen winkel in de regio van Haarlem op de goede plaats. Een ruime winkel met hobbyartikelen in de omgeving Haarlem, voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een trendy hobby of een ouderwetse? In het assortiment hobbyartikelen in de regio Haarlem hebben wij het.

Sieraden

Wilt u graag zelf sieraden maken? Bekijk dan onze kralen tussen de hobbyartikelen in de regio Haarlem. Zo kunt u uw hobby goed beoefenen en zult u tevreden zijn met het eindresultaat. Wat is er nou mooier dan zelf gemaakte armbanden met de kralen die u wenst.

Advies

Wilt u zich creatief uitleven? Kom dan naar Bob Hes en profiteer van de vele voordelen van hobbyartikelen in de regio Haarlem. Wij nemen uitgebreid de tijd voor deskundig advies. Of het nu gaat om slechts een velletje papier of om onderdelen van modelbouw, bij ons bent u van harte welkom. Bob Hes, de hobbyartikelen winkel van Haarlem. Het team van Bob Hes weet alles op het gebied van hobbyartikelen zodat u verzekerd bent op een deskundig antwoord op iedere vraag.

Hobbyartikelen Haarlem

Stel uw vraag

Hobbyartikelen Haarlem

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Maandag:    Gesloten


Dinsdag:      10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Woesdag:    10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Donderdag: 10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Vrijdag:        10:00 - 12:00  13:30 -16:30


Zaterdag:     10:00 - 16:30


Zondag:      Gesloten