slideshow2
slideshow

Modelbouw koopt u in de buurt van Haarlem bij Bob Hes, dé leukste winkel van Sinkel!

Modelbouw in de buurt van Haarlem voor uw verzameling? Voor een ruim en gevarieerd assortiment met modelbouw in de buurt van Haarlem moet u beslist bij Bob Hes zijn. Bob Hes is dé winkel van Sinkel in de omgeving en verkoopt een breed scala aan artikelen. Via onze website geven wij u graag een indruk van ons aanbod. Ook bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel. Hier hebben wij keuze aan speciale bouwpakketten met modelbouw van plastic en hout. Is modelbouw uw hobby? Dan is Bob Hes beslist een snoepwinkel. Onze voorraad bestaat uit bekende merken zoals Revell, Italeri en Hobby Boss. Ook AMT/MPC, Academy en Trumpeter mogen beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast deze plastic modelbouw hebben wij merken van houten modelbouw in onze winkel in de buurt van Haarlem. Billing Boats, Artesania en Constructo hebben wij op voorraad. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Graag denken wij creatief met u mee.

Assortiment modelbouw in onze winkel in de buurt van Haarlem

Allerlei soorten modelbouw treft u in onze gezellige winkel in de buurt van Haarlem. Wij zijn al meer dan 58 jaar een bekend begrip in de omgeving. Wat begonnen is als houthandeltje is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekende winkel met verschillende soorten hobbyartikelen en modelbouw. Bouw uw eigen wereld met onze modelbouwartikelen en kom langs in de buurt van Haarlem. Zowel professionals als hobbyisten kunnen bij ons terecht. Laat  u verassen door ons overzichtelijke en grote aanbod auto’s en toebehoren.

Modelbouw en toebehoren in de buurt van Haarlem

Speciaal voor modelbouw hebben wij in onze winkel in de buurt van Haarlem verschillende hulpmiddelen zoals:

  • Kwasten
  • Lijmklemmetjes
  • Revell producten
  • Proedge

En nog veel meer. Ook verkopen wij houten latjes, messing pijp en draad, koper pijp en Balsa plankjes. Kortom, alles om in uw wensen te kunnen voorzien.

Bouwdozen modelbouw in de buurt van Haarlem

De winkel van Bob Hes in de buurt van Haarlem heeft unieke bouwdozen met verschillende soorten modelbouw. Ook hebben we een rek met EVERGREEN producten. Graag nodigen wij u uit in onze winkel. Hier staan we voor u klaar, geven we advies en laten we met trots ons assortiment aan u zien!

Modelbouw Haarlem Bob Hes

Stel uw vraag

Modelbouw Haarlem

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Maandag:    Gesloten


Dinsdag:      10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Woesdag:    10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Donderdag: 10:00 - 12:00  13:30 - 16:30


Vrijdag:        10:00 - 12:00  13:30 -16:30


Zaterdag:     10:00 - 16:30


Zondag:      Gesloten